Lees onze meest recente blogs

 • Top artikel!

  Data-opslag in Amerika? Dit is waarom je voor Europa moet kiezen

  Het Europese hof heeft het Privacy Shield, het “data-uitwisselingsverdrag” tussen de EU en de VS, in juli 2020 ongeldig verklaard. Het is volgens het hof in strijd met de nieuwe Europese Privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Het Europese Hof van Justitie stelt dat de overdracht van persoonlijke data naar…

  Lees artikel

Terug naar blog

Sorteer op:


 • Webpower sluit zich aan bij Tripolis

  Webpower, de internationale e-mailmarketingspecialist, is onderdeel geworden van de nieuwe Tripolis organisatie. Door een samenvoeging van de teams ontstaat er een uitbreiding van kennis en expertise. Dankzij dit team is er een nog betere ondersteuning bij de inzet van je e-mailmarketing en marketing automation oplossing 

  Gepubliceerd in: Nieuws
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

 • E-mailtrends 2021: boek vooruitgang, maar neem soms gas terug

  E-mailmarketing in 2021: wat zijn hypes en trends en waar móét je wat mee? Zorg er als marketeer in ieder geval voor dat je op de hoogte bent en bewuste keuzes maakt. Van interactieve e-mail, tot Privacy Shield en dark mode: is het een hype, trend of gegeven in e-mailmarketing?

  Gepubliceerd in: E-mailmarketing, Marketing automation, get-inspired
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

 • Webpower sluit zich aan bij de Spotler Group

  Webpower sluit zich per 1 oktober 2020 aan bij Spotler Group. Met deze acquisitie versterkt Webpower haar productassortiment. De Spotler Group versterkt zijn leidende positie als grootste ESP van Nederland.

  Gepubliceerd in: Nieuws
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

 • E-mailmarketing tips: antwoord op de 9 meest gestelde vragen

  De inzet van e-mailmarketing hangt nauw samen met de juiste e-mailmarketingsoftware en functionaliteiten. In dit artikel geven we e-mailmarketing tips door terug te gaan naar de basis en de 9 meest gestelde vragen over e-mailmarketing te beantwoorden.

  Gepubliceerd in: E-mailmarketing
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

 • Data-opslag in Amerika? Dit is waarom je voor Europa moet kiezen

  Het Privacy Shield (data-uitwisselingsverdrag) tussen de EU en de VS is ongeldig verklaard door het Europese Hof. Het advies van onze experts luidt: sla je data áltijd veilig en ‘future-proof’ op in Europa. Better safe than sorry. In dit artikel geven we aan waarom en lichten we je data-risico’s toe.

  Gepubliceerd in: E-mailmarketing, Marketing automation
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

 • Subscription bombing: beveilig je online formulieren en voorkom schade

  Subscription bombing is een fenomeen dat steeds vaker voorkomt. Iedere organisatie die op haar website met formulieren werkt, kan hier het slachtoffer van worden. Wat is subscription bombing, wat is de schade voor jouw organisatie en hoe kun je deze voorkomen/beperken? Dat lichten we toe in dit artikel.

  Gepubliceerd in: E-mailmarketing, Marketing automation
  Lees artikel E-mail mij dit artikel

Vimla Jaggoe Spierziekten

Webpower is ons centrale event-organisatie-platform geworden

Vimla Jaggoe  Communicatiemedewerker Spierziekten Nederland