Jacco Bouw vertrekt bij Webpower

Geschatte leestijd: 2 minuten (Geen tijd? Stuur dit artikel per e-mail)
5 juli 2019

Jacco Bouw, oprichter van Webpower, gaat na 20 jaar weg bij de organisatie. Hij gaat zijn pijlen richten op andere zaken.

Eén van die andere zaken is China, waar hij in 2006 voet aan wal zette en waar hij tot op de dag van vandaag veel energie uit haalt. Jacco gaat met zijn kennis en ervaring ook andere Europese organisaties bijstaan in het betreden van de Chinese markt. Daarnaast blijft Jacco Bouw als (product)partner verbonden aan Webpower.

“Ondanks mijn bewuste keuze om China in 2010 – na vijf jaar Shanghai – weer te verruilen voor Nederland, blijft het land me enorm boeien en inspireren. De ontwikkelingen gaan daar zo verschrikkelijk snel en inmiddels kijkt heel de wereld mee”, vertelt Jacco Bouw.

Ik ben ongelofelijk trots op Webpower en kijk terug op twintig fantastische jaren waarin Webpower een belangrijke rol heeft gespeeld in het op de kaart zetten van e-mailmarketing en marketing automation.

Door op de ingeslagen weg

“Webpower gaat door op de ingeslagen weg”, vertelt Pascal Kurvers, die sinds 2017 als commercieel & operationeel directeur betrokken is bij Webpower en sinds begin dit jaar de dagelijkse leiding heeft. Dit houdt in dat er nog meer gefocust wordt op nieuwe en bestaande klanten, partners en productontwikkeling. Dit heeft de afgelopen periode geresulteerd in een mooie omzetgroei en daar zijn we trots op. Er staat nu een stevig fundament om op door te groeien. “Ik ben blij dat Jacco als (product)partner verbonden blijft aan Webpower en bedank hem hartelijk voor zijn inzet de afgelopen 20 jaar.”

Over Webpower

Webpower is een gerenommeerde marketing automation-specialist met kantoren door heel Europa. De organisatie biedt de juiste diensten en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter inrichten van salesprocessen. Webpower bedient toonaangevende klanten als ANWB, Jaarbeurs, Spierziekten Nederland, Kras, Mijndomein, Santander en Unionen, maar is ook schaalbaar in te zetten voor kleinere organisaties.

Jacco Bouw

Jacco Bouw

Deel dit artikel

Categorieën

Nieuws