Webpower prolongeert beide ISO-certificeringen

Geschatte leestijd: 1 minuut (Geen tijd? Stuur dit artikel per e-mail)
18 januari 2018

Webpower kan met trots vermelden dat zij haar ISO-certificeringen heeft geprolongeerd. Daardoor wordt bevestigd dat Webpower al jaren voldoet aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Juist in deze tijd, waarin privacy en databeveiliging zo hoog op de agenda staan, is dit een belangrijke prestatie.

ISO certificeringen 9001:2015 en ISO 27001:2013

Webpower is wederom trotse bezitter van de certificaten ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013. Beide certificaten zijn in januari 2018 geprolongeerd dankzij het in eigen huis ontwikkelde Integrated Management System.

De 3-jaarlijkse re-audit van Webpower door Socotec Certification International vond plaats op 21 tot 24 november 2017. Voor de 9001-norm werd gekeken naar het management van de kwaliteit van dienstverlening door Webpower. De 27001-norm is van toepassing op hoe veilig er wordt omgegaan met klantdata.

Roalt Zijlstra, teamleider infra en deliverability bij Webpower, vertelt: “Alleen zeggen dat we volgens strenge procedures werken is niet genoeg, wij werken met trots volgens onze hoge kwaliteitsstandaard. Het prolongeren van onze certificaten bevestigt onze ambities.”

ISO Webpower

Waarom ISO?

Wij nemen de privacy en security van klantdata serieus. Dat is immers ons vak. De data van onze Europese klanten staat in Nederland. Net zoals de data van Chinese consumenten die we opslaan voor onze Chinese klanten in China staat. Ieder continent verdient zijn eigen veilige haven.

Deze ISO certificaten zijn het bewijs dat wij de hoogste eisen stellen aan de veiligheid van onze klantdata.

Lees meer over ISO

Deel dit artikel

Categorieën

Nieuws

Op een krachtige manier conversie realiseren?

Schrijf je in voor YOUR Inspiration,
de maandelijkse inspiratie-e-mail van Webpower.
Loop geen relevante tips & tricks mis.