Webpower sluit zich aan bij de Spotler Group

(Geen tijd? Stuur dit artikel per e-mail)
1 oktober 2020

Webpower sluit zich per 1 oktober 2020 aan bij de Spotler Group. Met deze acquisitie versterkt Webpower haar productassortiment. De Spotler Group versterkt zijn leidende positie als grootste ESP van Nederland. Door het toevoegen van Webpower aan de Spotler Group worden de eerste stappen gezet in Europese landen als Spanje en Zweden. Daarnaast wordt met deze acquisitie het productassortiment verder uitgebreid met specifieke maatwerkoplossingen op het gebied e-mail marketing automation.

Samenwerken aan innovatieve oplossingen

De overname van Webpower is opnieuw een belangrijke stap in de groeistrategie van de Spotler Group. Samen met de bedrijven die al deel uitmaken van Spotler Group, Spotler Nederland, Spotler UK, Flowmailer, Measuremail en Tripolis, gaat Webpower werken aan innovatieve oplossingen op gebieden als kunstmatige intelligentie (AI), datamanagement, automatisering en transactionele e-mail mailcommunicatie.

Klantvoordelen en een breder assortiment

Pascal Kurvers, Managing Director van Webpower Group: “We zijn verheugd deel uit te maken van de Spotler Group en kijken ernaar uit om samen te werken met onze nieuwe collega’s. We willen snel aan de slag met het productassortiment binnen de groep, zodat we dit direct efficiënt aan kunnen gaan bieden aan onze Webpower-klanten.”

Iedere organisatie in de Spotler Group heeft door de tijd zijn eigen technologie ontwikkeld. De waarde daarvan komt tot uiting door de gezamenlijke uitwisseling, ontwikkeling en integratie van technologieën binnen de groep. Dit biedt klanten en partners van de Spotler Group voordelen op het gebied van kosten en innovatieve, toekomstbestendige software.

Spotler Group heeft meer dan 50 jaar ervaring in marketing-technologieën. Daarmee voeren marketeers in heel Europa op basis van waardevolle inzichten succesvol en resultaatgericht campagnes uit. Spotler Group heeft meer dan 2500 klanten in 8 Europese landen – die jaarlijks meer dan 4 miljard berichten verzenden.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Ben je klant en heb je vragen? Mail dan naar contact@webpower.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen kun je terecht bij Pascal Kurvers, Managing Director van Webpower via pascal.kurvers@webpower.nl.

Deel dit artikel

Categorieën

Nieuws

Vragen over dit artikel?

Pascal Kurvers

Commercial Director Europe +31 85 773 99 90
pascal.kurvers@webpower.nl
LinkedIn