Webpower sluit zich aan bij Tripolis

(Geen tijd? Stuur dit artikel per e-mail)
11 februari 2021

 

Webpower, de internationale e-mailmarketingspecialist, is onderdeel geworden van de nieuwe Tripolis organisatie. Door een samenvoeging van de teams ontstaat er een uitbreiding van kennis en expertise. Dankzij dit team is er een nog betere ondersteuning bij de inzet van je e-mailmarketing en marketing automation oplossing 

 

Webpower joins Tripolis

 

Samen werken aan bestaande en nieuwe innovatieve oplossingen 

Tripolis biedt een zeer brede keuze aan krachtige e-mailmarketing en marketing automation softwareoplossingen aan. Al deze e-mailmarketing en marketing automation oplossingen hebben hun eigen specialiteiten en zullen worden doorontwikkeld en onderhouden. Binnenkort zal het Tripolis-team nieuwe producten, features en upgrades voor de huidige oplossingen aanbieden aan haar klanten.  

Pascal Kurvers, CEO: “Met de nieuwste software releases beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Tripolis. Door eigen SaaS-oplossingen van wereldklasse aan te bieden, hebben al onze klanten – ongeacht hun wensen en behoeften – op elk moment de keuze om hun relatie met ons  naar een volgende fase te brengen. De behoeftes van onze klanten om deze stappen te maken, staat daarin centraal.” 

Over Tripolis 

Tripolis is een Nederlandse e-mailmarketing en marketing automation specialist. De organisatie is  het resultaat van de fusies tussen de organisaties Add to Favorites, Measuremail, Tripolis Solutions en Webpower. Met meer dan 500 klanten wereldwijd heeft Tripolis een sterke internationale positie. Tripolis biedt hoogwaardige en flexibele technische oplossingen voor organisaties uit het hogere segment van de markt. De dagelijkse leiding komt in handen van Pascal Kurvers, CEO (voorheen Managing Director van Webpower) en Bart Vossen, COO (voorheen Managing Director van Measuremail). Op de drie kantoren in Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer werken ruim 50 medewerkers. 

Deel dit artikel

Categorieën

Nieuws