Disclaimer

Alle informatie die door Webpower wordt gecommuniceerd, is met uitzonderlijke zorg opgesteld. Dat geldt voor de website, de e-mailnieuwsbrief, whitepapers, cases en alle andere informatie op onze website. We zijn echter, net als jij, mensen en kunnen daarom niet helemaal garanderen dat alle informatie volledig, nauwkeurig en actueel is. Webpower is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die voortkomt uit het gebruik van de informatie op onze website.

Op de inhoud van deze website is auteursrecht van toepassing. De inhoud is alleen bedoeld voor de geadresseerde of bezoeker. De inhoud van de website mag niet op enige manier worden gereproduceerd of gekopieerd.


Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.

Webpower
Koolhovenstraat 1k
3772 MT Barneveld
+31 342 423 262
contact@webpower.nl


Wijzigingen in deze disclaimer

Webpower behoudt zich het recht voor om deze disclaimer te wijzigen. Alle veranderingen worden op deze pagina gecommuniceerd. Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 1 juli 2015.

 

Lees meer over onze software         Lees meer over Webpower

Heb je onze nieuwste whitepaper al gelezen?

De bewezen kracht van marketing automation in de B2B

Elke B2B-organisatie zal herkennen dat sales en marketing steeds meer in elkaar overlopen. Lijnen en verantwoordelijkheden vervagen met één gemeenschappelijk doel: meer (online) conversie.

Download deze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.