Webpower biedt je graag de Nationale E-mail Benchmark 2019 aan

Ja, ik download de gratis Benchmark

Deel dit

whitepaper

#Webpower

Download hier de Nationale DDMA E-mail Benchmark 2019

Webpower biedt je graag de Nationale E-mail Benchmark 2019 aan, die op donderdag 20 juni 2019 gepubliceerd is door de DDMA. Sean Barten, Client Service Manager, is namens Webpower lid van de DDMA Council E-mail. Het doel van deze commissie is het bieden van een podium aan de e-mailmarketingsector, het verder professionaliseren van deze sector en het verhogen van het kennisniveau.

Dit doen zij onder andere door het organiseren van de DDMA E-mail Summit, de Awards e-mail man/vrouw, e-mailcampagne en single shot e-mail van het jaar. Ook presenteert deze commissie de jaarlijkse Nationale E-mail Benchmark.

Webpower levert een belangrijke bijdrage aan deze Benchmark door het beschikbaar stellen van de - geanonimiseerde - data van klanten.

Lees waardoor jouw campagne nóg effectiever wordt

De Benchmark hoort op het bureau van elke e-mailmarketeer te liggen. Het onderzoek geeft inzicht in de effectiviteit van e-mailcampagnes en laat zien wat een campagne nóg effectiever maakt, bijvoorbeeld het moment van verzending of het gebruik van een specifieke techniek. Bekijk en vergelijk de resultaten uit verschillende B2B- en B2C-branches en leer van andere branches én je eigen branche.

Download de Nationale E-mail Benchmark 2019

Meer informatie over de Nationale E-mail Benchmark 2019 vind je op de website van de DDMA. Daar kun je ook de voorgaande edities, van de Nationale E-mail Benchmark downloaden.

Ook je e-mailmarketing resultaten verhogen?

Webpower denkt graag met je mee. Als e-mailmarketing automation specialist sinds 1999 hebben wij veel marketing uitdagingen de revu zien passeren. En omdat we plezier beleven aan ons vak vinden het leuk en belangrijk om deze kennis met andere organisaties te delen. We gaan dan ook graag met jou het gesprek aan hoe je als professional je marketing- en salesprocessen kunt optimaliseren, je klantloyaliteit kunt vergroten en je ROI kunt verbeteren door je doelgroep persoonlijker aan te spreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je onze nieuwste whitepaper al gelezen?

De bewezen kracht van marketing automation in de B2B

Elke B2B-organisatie zal herkennen dat sales en marketing steeds meer in elkaar overlopen. Lijnen en verantwoordelijkheden vervagen met één gemeenschappelijk doel: meer (online) conversie.

Download deze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.