cover whitepaper marketing automation in 4 praktische stappen

Marketing automation in 4 praktische stappen

Van customer journey naar geautomatiseerde e-mailcampagne

Ja, stuur mij deze download

Deel dit

whitepaper

#Webpower

Staar je niet blind op het genereren van leads

Veel organisaties staren zich blind op het genereren van leads, terwijl de tijd om de klant voor je te winnen steeds korter wordt. In veel gevallen leidt die klik op de website, het verkregen e-mailadres voor een whitepaper of een offerteaanvraag helaas nog niet tot een (herhaalde) conversie in de vorm van een betaalde (lange termijn) relatie.

Juist dáár valt winst te halen door de inzet van marketing automation. Je houdt je ontvangers actief en loyaal door aandacht te schenken aan ieder individu door het voeren van een online, relevante dialoog.

In deze praktische download laten we aan de hand van een klantcase zien hoe de inzet van een geautomatiseerde communicatieflow het verschil kan maken voor het (blijvend) winnen van je klant. Je leest in deze download ook welke campagnes het beste aansluiten bij de “levensfase” van je contact en met welk type content je je contact het beste verleidt tot actie.

4 praktische stappen in het kort:

  • De onderwaterwereld is mooier dan je denkt
  • De juiste e-mailcampagne bij de juiste fase
  • De juiste content bij de juiste campagne
  • E-mailcampagne bouwen in de Flow Builder

Heb je alle stappen doorlopen? Dan heb je een goed beeld van jouw klantreis, de verschillende fases, e-mailcampagnes en het type content dat je het beste toe kunt gaan sturen.

Stuur mij deze download

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.