E-mail flow bouwen met de Flow Builder van Webpower

Probeer Webpower gratis

Automatiseer en hergebruik je customer journeys

Je herkent je vast wel in één van de volgende problemen...

Je organiseert een event. Leuk, al 40 aanmeldingen! Je moet de aanmelders een bedanke-mail sturen en de afmelders een herinneringse-mail. Laat staan de programma-info en de tickets. Pff, daar zit écht veel tijd en handwerk in...

Je hebt het goed voor elkaar, want nieuwe leads krijgen na inschrijving automatisch een reeks e-mails. Je meet alleen niet aan de hand van interacties - zoals opens of kliks - wanneer een klant klaar lijkt te zijn voor een aankoop. Juist dát verhoogt je conversie. De Flow Builder is erop ingericht op het juiste moment persoonlijke communicatie te versturen.

Misschien is het automatiseren van je proces al een tijdje geleden. Eigenlijk heb je geen overzicht meer. Je weet niet wát er geautomatiseerd is en hoe het precies is ingeregeld. Hoe krijg je het overzicht terug, zodat iedereen binnen de organisatie het begrijpt en ermee aan de slag kan?

Ai, jouw nieuwe contact heeft behoefte aan bepaalde informatie, maar toevállig heb je de e-mail met content daarover vorige maand al verzonden. Is er een manier om die relevante en niet tijdsgebonden content slimmer in te zetten en te hergebruiken?

De voordelen van de Flow Builder:

  • de Flow Builder maakt dat je processen nóg efficiënter inricht
  • bespaar tijd en verhoog je conversie
  • laat automatische vervolgcommunicatie versturen op basis van gedrag
  • hergebruik je customer journey en content: speel in op de informatiebehoefte
  • beperk handmatige taken en voorkom fouten

Probeer Webpower gratis  Download productbrochure

Dynamisch en flexibel

Stuur de juiste boodschap op het juiste moment

Je leads en klanten kun je indelen in persona’s die dezelfde informatie- of koopbehoefte hebben. Daarmee stel je de klant centraal en maak je de communicatie minder afhankelijk van de marketeer.

Ofwel: niet jij als marketeer bepaalt wanneer iemand welke informatie toegestuurd krijgt, maar je stuurt je contact geautomatiseerd de informatie die past bij zijn specifieke customer journey.

Automatiseer je flow

Persoonlijk en voor iedereen op maat

Het verzenden van het eerste bericht is pas het begin. Op basis van een actie van een contact (bijvoorbeeld een open, click) óf een klantcontact-waarde, kun je Webpower automatisch vervolgcommunicatie laten verzenden. Persoonlijker en meer op maat kan haast niet.

 

Probeer Webpower gratis  Download productbrochure

Sneller en efficiënter

Bespaar tijd op je customer journey

Coderen is verleden tijd. Met de Flow Builder klik je gemakkelijk en snel een customer journey in elkaar door onze gebruiksvriendelijk drag & drop-editor.

Per stap stel je de juiste actie in. Omdat je alles goed kunt voorbereiden en niet gebonden bent aan deadlines, beperk je óók je foutmarge.

Ontvang voorbeelden van campagnes Inspiratie nodig?

2
Verjaardag Flow
Evenement Flow
Onboarding Flow
Loyaliteits Flow

Speel het spel en win de klant

E-mail flow uitdenken ingewikkeld? Ons advies: maak het niet te groots en begin gewoon. Met een aantal simpele campagnes werk je al toe naar:
1: een kwalitatief betere database
2: een betrokken ontvanger
3: dataverrijking om next steps te kunnen zetten in verdere personalisatie

Advies
Laat ons weten voor welke uitdaging jij staat en wij adviseren je graag hoe je onze software het beste inzet voor optimaal resultaat.

Probeer Webpower gratis  Neem contact op

Vimla Jaggoe Spierziekten

Webpower is ons centrale event-organisatie-platform geworden

Vimla Jaggoe  Communicatiemedewerker Spierziekten Nederland

Meer weten over het maken van een e-mail flow?

We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en denken graag met je mee voor het behalen van een beter resultaat uit je bestaande of nieuwe flows.

Happy Webpower customers

De Flow Builder gratis uitproberen in onze software?

Probeer Webpower nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.