E-mailmarketing software van Webpower: een krachtige customer journey die converteert

Creëer gemakkelijk interactieve, gepersonaliseerde e-mails

Met de e-emailmarketing software van Webpower creëer je gemakkelijk een e-mailcampagne met een verrassend resultaat. Ontwerp met onze drag & drop editor snel de meest moderne interactieve, gepersonaliseerde e-mails in jouw huisstijl.

Marketing automation: ruim 700% groei door de Flow Builder

Het grootste succes met e-mailmarketing software behaal je door automatisering. Ben op het juiste moment relevant door je (vervolg)communicatie automatisch af te stemmen op het gedrag en de aankoopfase van je ontvanger.

Verstuur elke gepersonaliseerde e-mail op het juiste tijdstip. Een automatische e-mailflow klik je gemakkelijk in elkaar via onze Flow Builder. Wist je dat één van de eerste flows van onze klanten ruim 700% groei opleverde?

Download product brochure

Kies je voor Webpower? Dan kies je standaard voor:

  • De drag & drop-editor voor de meest moderne e-mails
  • De nieuwste Flow Builder voor hergebruik en automatisering van customer journeys
  • Gratis kennisdeling & support
  • Ervaring met vooraanstaande organisaties
  • Schaalbaar in te zetten voor kleine organisaties

Persoonlijk aangesproken

“One size fits all” is niet van toepassing op e-mailmarketing. In Webpower segmenteer je gemakkelijk en wijs je content met één klik toe aan een bepaalde doelgroep.

Daardoor kan één e-mail gemakkelijk en snel uit 1000 unieke varianten bestaan. Ieder contact wordt daardoor persoonlijk aangesproken.

wat is marketing automation
statistieken webpower

Meten is weten

Begin je optimalisatie al vóórdat je e-mails verstuurt. Met de e-mailmarketing software van Webpower bepaal je voor verzending je spamscore en doe je een inbox placement-test, zodat je precies weet op welke punten jouw e-mail nog verbetering nodig heeft. Speel na verzending in op statistieken en monitor trends.

Bekijk hoeveel mensen je campagne hebben geopend en waar zij op geklikt hebben. Creëer gemakkelijk realtime-rapporten, die je veel waardevolle informatie geven voor verbetering van je toekomstige campagnes. Volg gemakkelijk de groei van je doelgroep, de betrokkenheid bij je campagne en bekijk ook e-commerceprestaties.

Data is de toekomst. Verrijk je klantprofielen en toon nóg relevantere content

Data driven marketing is de toekomst en het Webpower-platform is flexibel. Koppel databronnen als je CRM, boekingssystemen en e-maildatabase aan elkaar en creëer 360 graden-klantprofielen. Genereer meer leads en volg hen automatisch op met e-mailmarketing automation.

Download product brochure

data webpower

Vraag een persoonlijke demo aan!Nieuwsgierig?

Maak van klanten loyale ambassadeaurs door gepersonaliseerde e-mailcampagnes en een geautomatiseerde klantreis. Wij bieden gemakkelijk te gebruiken software waarmee je jouw marketingdoelstellingen behaalt.

Ja, ik wil een demo van de software
Gratis en vrijblijvend

Download product brochure

Veilig en snel zoveel mogelijk e-mails afleveren

99,3% van de e-mails wordt door ons afgeleverd en dat noemen we deliverability. Dit percentage is één van de hoogste afleverpercentages in onze branche! Ons toegewijde team van experts zorgt voor de best mogelijke basis en ondersteunt bij een goede domeinreputatie, waardoor jouw e-mails op de best mogelijke manier afgeleverd worden bij je ontvanger.

Ook mag Webpower als één van de de eersten in de branche het privacycertificaat én het (GDPR-proof) beveiligingscertificaat van de DDMA voeren met het label Goud.

Resultaten email marketing

Haal het maximale uit het Webpower-platform

Onze supportafdeling is expert in assistentie in het gebruik van de software en onze product-consultants inspireren je graag met next steps in marketing automation.

We streven naar enthousiaste klanten, die álles uit ons platform willen halen. Daarom starten we een samenwerking met een strategische sessie, bieden we trainingen, organiseren we een jaarlijkse klantendag en ook updaten we je maandelijks over nieuwe mogelijkheden van onze software.

Profiteer van onze ervaring

Wij leveren geen massaproduct, maar een platform dat toegespitst is op e-mailmarketing en marketing automation. Het is in te richten naar jouw wensen en groeit met je mee.

Webpower is een Nederlandse specialist met meer dan 20 jaar ervaring en kantoren in heel Europa. We verzenden grote volumes, waar ook jij van profiteert.

Je betaalt bij ons lagere gebruikskosten bij hogere volumes. Je kunt ook kiezen voor periodieke vaste kosten, zodat je altijd vooraf weet waar je aan toe bent.

webpower team

Dieper in de power van e-mailmarketing duiken?

Download onze productbrochure. Daarin lees je met welke functionaliteiten jij de meeste conversie binnenhaalt.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op een krachtige manier conversie realiseren?

Schrijf je in voor YOUR Inspiration,
de maandelijkse inspiratie-e-mail van Webpower.
Loop geen relevante tips & tricks mis.