Ontmoet Webpower op B2B Digital 2018

Ja, ik kom langs!

 

B2B Digital (voorheen B2B Online) is het belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B marketing en ecommerce, georganiseerd door Emerce. In meer dan twintig sessies presenteren (internationale) experts, collega’s en onderzoekers de beste B2B praktijkvoorbeelden en cases op het gebied van B2B marketing en sales.

Webpower is ook van de partij! We verzorgen een presentatie over marketing automation en je kunt met ons kennismaken op de beursvloer!

Praktische informatie

Datum: 14 juni 2018

Locatie: Inn Style, Maarssen

Toegang: Vanaf € 245 excl. BTW en administratiekosten

Aanvang: 09:00 uur

Einde: 17:30 uur

Marketing automation: hype of noodzaak?

Elke B2B organisatie zal herkennen dat sales en marketing steeds meer met elkaar gaan samenwerken, met één gemeenschappelijk doel: meer (online) conversie.
Wij merken dat veel business to business bedrijven inzien dat de hype van marketing automation voorbij is en dat de tijd rijp is voor de daadwerkelijke implementatie. Maar ook dat bedrijven worstelen met de juiste invulling daarvan. Lees ons whitepaper “De bewezen kracht van marketing automation” of join us op B2B Digital.  

De bewezen kracht van marketing automation
Wil je horen hoe ons marketing automation platform bijdraagt om jouw bedrijfsdoelen te realiseren? Volg dan onze sessie tijdens B2B Digital. Aan de hand van een praktijkcase laat oprichter van Webpower, Jacco Bouw, zien hoe Trek Bicycle Corporation door de inzet van marketing automation:

  • in staat is een disruptief businessmodel neer te zetten, dat on- en offline kanalen combineert;
  • volledig klantinzicht verkrijgt om commercieel op te kunnen sturen;
  • een ongekende impuls heeft verworven ten aanzien van haar klantloyaliteit.

Webpower spreekt op B2B Digital

Wij zijn met een aantal collega’s aanwezig op B2B Digital en horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Loop langs bij onze stand of plan alvast vrijblijvend een afspraak met ons in, zodat we je zo goed en gericht mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wil je graag naar het evenement, maar heb je nog geen toegangskaart bemachtigd? Wij hebben een aantal relatiekaarten beschikbaar én bieden jou de mogelijkheid via ons je kaart te bestellen met € 150 korting op het reguliere tarief. Bekijk de website van Emerce B2B Digital voor het actuele programma.

Vul je gegevens in via onderstaand formulier en maak je interesse kenbaar via het opmerkingenveld. Wij nemen dan snel contact met je op.

Ontmoet Webpower op B2B Digital

Laat ons weten dat je er bent voor het plannen van een afspraak. Heb je nog geen toegangskaart? Maak je interesse voor een (gratis) relatiekaart kenbaar via het opmerkingenveld. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als de gratis kaarten vergeven zijn, kun je via ons met 150,- korting gaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.