Customer Data Conference

Het event over data driven marketing, customer experience en marketing automation

Bestel je ticket met korting!

Laat je inspireren door de beste professionals op het gebied van data analytics, customer experience, conversieoptimalisatie en marketing automation.

Data is de sleutel voor een optimale klantervaring. Veel organisaties weten dat, maar worstelen met de juiste analyse en inrichting ervan. Tijdens Customer Data Conference, georganiseerd door Frankwatching, hoor je hoe je met de juiste inzet van data je content kunt personaliseren, je leadgeneratie kunt vergroten en je conversie kunt verhogen.

Ook Webpower is als marketing automation expert van de partij. Tijdens onze kennissessie vertelt onze klant Mijndomein hoe zij hun conversie met de software van Webpower een boost hebben gegeven. Bezoek deze sessie of kom eens sparren bij onze stand: wij denken graag met je mee.

Praktische informatie

Datum: 21 november 2019

Locatie: Supernova, Jaarbeurs Utrecht

Toegang: Bestel je kaart via Webpower met 245 korting! Van: 345 voor 99

Aanvang: 09:00 uur

Einde: 17:30 uur

Digital marketing live

Marketing automation: speel het spel en win de klant

Hoe speel jij automatisch in op de reis van je klant? Marketing automation is fun en wij zien het niet voor niets als een strategisch spel. Door de juiste pionnen te verzetten word je stééds een beetje beter. Daarover vertellen we graag meer op de Customer Data Conference!

Ontmoet ons op Customer Data Conference

Webpower on stage:
Schieten met hagel of 700% groei door marketing automation?

Staar jij je blind op het genereren van leads? Of durf jij een deep-dive in je data te maken en op basis daarvan je communicatieprocessen te automatiseren en optimaliseren?
In deze klantcase nemen Dennis van den Bogaard van Webpower en Leon van der Kolk van Mijndomein, de grootste en meest bekende hostingprovider van Nederland, je mee naar de achterkant. Hoe kun je het marketing automation-spel slim spelen? Zij vertellen hoe een krachtige joker een groei van ruim 700% realiseerde. Een interessante case met praktische lessen en toepassingen waarmee iedere marketeer meteen aan de slag kan.

Dennis van de Bogaard en Leon van der Kolk | 11:45 meer info

Ontdek onze krachtige marketing automation-software

Treed jij in de voetsporen van Webpower-klant Mijndomein? Wij denken graag met je mee hoe je onze software kunt inzetten om ook jouw groeidoelstellingen te behalen. Daar waar data, personalisatie en techniek samenkomen wordt het voor ons pas écht interessant. Je ontmoet onze experts op de stand.

8:30 uur - 18:00 | De Foyer

Webpower team webpower you

Met korting naar Customer Data Conference Van € 345 Voor € 99

Wij hebben er zin in! Jij ook? Als kennispartner van Frankwatching voor Customer Data Conference mogen wij kaarten met korting weggeven. Vul onderstaand formulier in en profiteer meteen van bijna € 250 korting!

Scoor je voordelige tickets

Vul onderstaand contactformulier in en profiteer direct van bijna €250 korting op het reguliere tickettarief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.