Ontmoet Webpower op de DDMA Email Summit, dé jaarlijkse update voor e-mailspecialisten

Bestel je kaart met 20% korting

 

De DDMA Email Summit is dé jaarlijkse update voor iedere e-mailspecialist. De line-up bestaat uit (internationale) sprekers, die presenteren over de laatste ontwikkelingen in het e-mailmarketing automation vak, de beste cases en de slimste insights. Zet je schrap voor de E-mailbenchmark 2018, praat bij met je vakgenoten en zie wie er dit jaar met de felbegeerde E-mail Awards naar huis gaan.

Ook wij hebben dit jaar een "E-mailprofessional" aangedragen en samen met onze klanten leuke cases uitgewerkt voor de "E-mailcampagne van het Jaar". De nieuwe cases worden binnenkort ook toegevoegd aan de klantcases op onze site.

Praktische informatie

Datum: 21 juni 2018

Locatie: De Kromhouthal, Amsterdam

Toegang: prijzen variëren. Bestel je kaart via Webpower met 20% korting!

Aanvang: 09:00 uur

Einde: 19:00 uur

Ontmoet het Webpower-team

Wij vinden ons vak fantastisch! We zijn trots op de e-mailmarketing automation prestaties van onze klanten en dragen de kennis en ontwikkelingen in ons vakgebied graag over aan jou. Niet voor niets is onze collega Sean Barten al jarenlang lid van de DDMA Email Council, spreekt oprichter van Webpower, Jacco Bouw, op heel veel vakinhoudelijke evenementen én zijn we dit jaar sponsor van de DDMA Email Summit. Het lijkt ons leuk om jou daar te ontmoeten. Je vindt ons op de beursvloer en vergeet vooral niet je kaart via ons te bestellen, want dan profiteer je meteen van 20% korting.

Bestel je ticket via Webower met korting

De prijzen voor deelname aan de DDMA Email Summit zijn verschillend voor DDMA-leden en niet-leden.

  • DDMA-leden: € 225 (exclusief BTW € 49,35 en servicekosten € 9,99)
  • Niet-leden: € 325 (exclusief BTW € 71,19 en servicekosten € 13,99)


Laat ons via onderstaand formulier weten dat je graag van de partij bent (ook als je geen Webpower-klant bent) en we informeren je hoe je vrijblijvend profiteert van 20% korting op je toegangskaart. Het actuele programma vind je op de website van de DDMA.

Ontmoet Webpower op de DDMA Email Summit 2018

Laat ons weten dat je er bent voor het plannen van een afspraak. Of maak je interesse voor een toegangskaart met 20% korting kenbaar via het opmerkingenveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.