Ontmoet Webpower op eTravel 2018

Ja, ik kom langs!

 

eTravel van Emerce is hét event over online travel in Nederland. Op 7 juni worden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam interessante cases van vernieuwende en succesvolle airlines, reisorganisaties, accommodaties en vergelijkers gepresenteerd. Een geautomatiseerde en internet-driven toekomst staat deze dag centraal. Hoe speel je daar als travelprofessional op in?

Ook wij zijn aanwezig! Vanuit onze expertise op het gebied van e-mail marketing automation vind je ons terug op het podium en natuurlijk beantwoorden we je vragen graag bij onze stand.

Praktische informatie

Datum: 7 juni 2018

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Toegang: Vanaf € 245 excl. BTW en administratiekosten

Aanvang: 09:00 uur

Einde: 17:30 uur

De reisbranche laat kansen liggen

 

De reisbranche loopt voorop in het gebruik van online marketing: online reisvergelijkingssites, automatische aanbevelingen op basis van klikgedrag en de inzet van kunstmatige intelligentie - bijvoorbeeld in chatbots, komen veelvuldig voor. Toch laat de branche kansen liggen als het gaat om de basics: e-mailmarketing. Weten wat? Lees ons whitepaper dat we specifiek voor de reisbranche hebben geschreven of “join us” op Emerce Travel.

Van nieuwsbrief naar dialogue marketing: meer conversie door e-mailmarketing automation
Om 11:35 uur betreedt oprichter van Webpower, Jacco Bouw, het podium. Iedereen weet dat e-mail een effectief én goedkoop kanaal is, maar veel bedrijven worstelen met de juiste inzet ervan om hun processen te automatiseren en hun communicatie persoonlijker te maken met het oog op klantenbinding en retentie. Aan de hand van een case laat Jacco zien hoe je e-mailmarketing automation toepast, van de basics tot aan het ultieme einddoel: een 360 graden-klantprofiel door profielverrijking, met daarop toegespitste communicatie.

Ontmoet Webpower op Emerce Travel

Wil je weten wat Webpower voor jou kan betekenen? Ontmoet ons op onze stand of plan via onderstaand formulier alvast vrijblijvend een afspraak in, zodat we je zo goed en gericht mogelijk van dienst kunnen zijn.

Nog geen toegangskaart?
Wil je graag naar het evenement, maar heb je nog geen toegangskaart bemachtigd? Wij hebben een aantal relatiekaarten beschikbaar én bieden jou de mogelijkheid via ons jouw kaart te bestellen met € 150 korting op het reguliere tarief. Bekijk de website van Emerce Travel voor het actuele programma.

Vul je gegevens in via onderstaand formulier en maak je interesse kenbaar via het opmerkingenveld. Wij nemen dan snel daarna contact met je op. 

Ontmoet Webpower op eTravel 2018

Laat ons weten dat je er bent voor het plannen van een afspraak. Heb je nog geen toegangskaart? Maak je interesse voor een (gratis) relatiekaart kenbaar via het opmerkingenveld. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als de gratis kaarten vergeven zijn, kun je via ons met 150,- korting gaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.