Explore - Digital Opportunities @Epicenter Amsterdam

Ja, ik ontvang graag een persoonlijke uitnodiging

“Explore - Digital Opportunities”  is een exclusief, gratis, hoogstaand leiderschapsevenement bij Epicenter Amsterdam, het nieuwe digitale innovatiehuis van de stad.

Een dag die bol staat van digitale kansen, internationale topsprekers en technologisafari’s, gevolgd door matchmaking en netwerkmomenten. Allemaal voorzien van de “Epicentrummagie”, die je gewoon zelf móet ervaren. Het evenement wordt in 2018 voor het eerst in Amsterdam georganiseerd, in samenwerking met Sime, het toonaangevende digitale zakelijke evenement van Noord-Europa.

Webpower is blij als partner betrokken te zijn bij dit innovatie-evenement en deelt dit graag met jou door je persoonlijk uit te nodigen voor deze dag.  

Praktische informatie

Datum: 25 april 2018

Locatie: Epicenter, Fred Roeskestraat 115, Amsterdam)

Toegang: Gratis, op uitnodiging

Aanvang: 09:30 uur

Einde: 17:00 uur

Amsterdam: de nieuwe tech-hoofdstad van de wereld

Na de officiële opening om 10:00 uur door oprichter van Epicenter en tech-ondernemer pur sang Ola Ahlvarsson, wordt al snel duidelijk waarom het Epicentrum - en daarmee de tech-ondernemingen  van de toekomst - hun pijlen hebben gericht op Amsterdam. Een dag vol inspiratie door je onder te laten dompelen in de digitale toekomst van morgen. Bekijk de event-website voor het meest recente programma.

Voor wie

“Explore - Digital Opportunities” is bedoeld voor senior-professionals en leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in digitale zakelijke kansen. Een levendige mix van scale-ups, ondernemers en leidinggevenden uit verschillende sectoren en disciplines. Evenals adviseurs, academici, marketeers, technologen en liefhebbers die vooruit willen en kunnen kijken in een steeds sneller bewegende omgeving, waarin technologie bedreigingen én kansen creëert voor elke branche en elk bedrijf.
Toegang is alleen mogelijk “op uitnodiging”. Wil jij de Epicentummagie zelf ervaren? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Meld je aan voor dit evenement

Aanmelden kan alleen "op uitnodiging". Laat ons weten dat je graag aanwezig bent en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.