Internationaal zakendoen: het buitenland schudt je wakker!

Op 30 mei is Webpower gastheer van een exclusief evenement voor leden van VNO-NCW Veluwe Vallei en Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs.

Waarom? Simpelweg omdat we geen “nee” konden zeggen tegen onze buren én omdat wij net als onze klant VNO-NCW zelf ook wel inzagen dat het verhaal van Webpower eigenlijk heel goed aansluit bij het thema van het evenement: ondernemen over de grens. We stellen onze deuren dan ook met liefde open voor ondernemers uit de regio die al een voet over de grens hebben gezet of zich aan het oriënteren zijn om die stap te zetten.

Praktische informatie

Datum: 30 mei 2018

Locatie: Webpower, Koolhovenstraat 1K, Barneveld

Toegang: Gratis, op uitnodiging

Aanvang: 15:30 uur

Einde: 18:00 uur

Het buitenland schudt je wakker

In de toekomst zullen marketing en salesprocessen alsmaar meer geautomatiseerd worden. Oprichter van Webpower, Jacco Bouw, is Webpower in 1999 gestart op zijn zolderkamer in Kootwijkerbroek. Twintig jaar later is hij met Webpower actief in vier Europese landen en zes vestigingen in China en Singapore. Na vijf jaar te hebben gewoond in Shanghai, dat niet voor niets ook wel de “deur naar de wereld” wordt genoemd, volgt hij de marketing- en technische ontwikkelingen nog steeds op de voet. “Als je als organisatie niet verder kijkt dan Nederland, verdwijn je. Het is grappig dat we geneigd zijn naar het Westen te kijken, terwijl het gebeurt in het Oosten.” Zijn inspiratie-verhaal gaat over de ontwikkelingen aan de andere kant van de wereld en hoe bedrijven de weg kunnen vinden in het land van giganten als Tencent (het bedrijf achter WeChat), Alibaba (de Chinese marktplaats) en Baidu (de zoekmachine). Waarom het buitenland hem wakker blijft schudden? Dat vertelt Jacco vol passie én overtuigingskracht.

Internationaal zakendoen leidt ook voor het MKB steeds vaker tot serieuze fiscale vraagstukken om dubbele heffing of sancties te voorkomen. Mr. Erik Klop is fiscaal partner bij Visser & Visser. Hij geeft je een aantal fiscale tips om kansen te benutten en risico’s van internationaal ondernemen te onderkennen. Uiteraard is er in het programma ook rekening gehouden om te netwerken met collega-ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact met ons op!

Meld je aan voor dit evenement

Aanmelden kan alleen "op uitnodiging". Laat ons weten dat je graag aanwezig bent en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.