Webpower Food for Thought

Na deze inspirerende, leuke sessie, ga je naar huis met meer *kennis *tijd én *resultaat

Ja, ik meld me gratis aan

Wil jij ook meer uit je marketingstrategie halen?

De digitale wereld is in beweging. Customer journey, user experience, voice, big data en marketing automation. Het zijn méér dan trends, maar hoe "vang" je deze zodat je enerzijds aan de behoeften van je klant voldoet en tegelijkertijd je marketing- en salesdoelstellingen haalt?

Als (e-mail) marketing automation-specialist komen wij dagelijks bij veel organisaties over de vloer. Wees gerust: veel organisaties worstelen met deze "trends". Omdat wij van ons vak houden én het leuk vinden mee te denken, organiseren wij regelmatig gratis kennissessies met verschillende thema’s.

Doelen realiseren
Ons doel? Jou helpen élke dialoog relevant te maken. Wellicht is dat in eerste instantie niet het doel waar jij meteen aan denkt. Uit ervaring weten wij dat je juist dáármee de volgende doelen realiseert: meer (online) conversie, retentie, hogere klantloyaliteit en tijdwinst. Mmm... food for thought?

Praktische informatie

Datum: Meerdere data

Locatie: Webpower, Koolhovenstraat 1K, Barneveld

Toegang: Gratis, ook als je geen Webpower-klant bent

Aanvang: 11:00 uur

Einde: 13:00 uur

Inschrijven

Ons Food for Thought kennissessie-menu voor de komende periode:

Er zijn momenteel geen kennissessies gepland.

Geïnteresseerd in een kennissessie?
Neem contact met ons op!

“We kunnen automatisch een miljoen varianten per nieuwsbrief genereren voor onze doelgroepen: leden, abonnees of volgers"

Erik van Uden - hoofd communicatie Spierziekten Nederland

 

Onze klanten

Webpower Spotler

Ontmoet het Webpower-team

Misschien is onze pay-off “marketing gets personal” je al eens opgevallen. Allereerst staat deze voor de mogelijkheden van onze marketing automation software, waarmee je eenvoudig interesseprofielen kunt opbouwen en doelgroepselecties kunt maken. Ofwel: met “een druk op de knop” een grote groep mensen bereiken en toch een 1:1 conversatie aangaan met je ontvanger. Marketing gets personal betekent voor ons ook de mensen tonen achter Webpower, want samen met hen maakt de software het verschil. De combinatie van kennis, techniek en analyse vormt de basis van ons succes. Door plezier, innovatie en creativiteit, passie en energie in alles wat we doen uit te dragen, zijn we groot geworden, maar altijd persoonlijk gebleven. Precies om dié reden nodigen wij jou uit voor een inspirerende kennissessie bij ons op kantoor.