We gaan altijd nét een stapje verder, doordat we echt luisteren, oplossingen vinden en je helpen bij het zo effectief mogelijk inzetten van onze software.

Onze diensten

Technische consultancy & design

E-mail verbinden met CRM, CMS en web analytics zorgt voor een sterke combinatie. Met onze SOAP API kun je gemakkelijk met een CRM- of CMS-systeem linken. We kunnen daarnaast een e-mail template voor je bouwen, dat je de uitstraling van je merk weerspiegelt en verbetert.

24/7 support

Op onze online kennisbank vind je tutorials en FAQ’s, die je helpen zoveel mogelijk uit ons platform te halen. Onze experts bieden tijdens kantoortijden support via de telefoon en online support-centra. We zijn op oproepbasis bereikbaar voor incidenten die buiten kantoortijden plaatsvinden.

Extra services

Webpower helpt jou en je team nieuwe markten te begrijpen. We gaan daarbij (veel) verder dan alleen de basis. Eén van de manieren waarop we dit doen, is via persoonlijke training op jouw locatie.

Omni-channel communicatie-strategieën

Marketing automation is één van de meest voordelige kanalen om in contact te treden (en te blijven) met je publiek. We begrijpen daarnaast ook dat het vaak moeilijk is de tijd te vinden die je nodig hebt om alles uit marketing te halen. Onze product-consultants helpen je bij het waarmaken van je droom: een 360 graden-benadering van je publiek om een optimale marketingwaarde te realiseren.

Onze software is gemakkelijk in gebruik. Toch hulp nodig?
Ons support-team helpt je graag.

Ontmoet ons team

Klaas Hofland

Client Success Engineer +31 85 773 99 90

Heb je vragen? We helpen je graag.