Webpower is ISO gecertificeerd

Webpower is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013

Webpower helpt klanten over de hele wereld. We maken ons dan ook vooral druk over de bescherming en betrouwbaarheid van klantgegevens. We leven in een tijd waarin gegevens steeds vaker worden geschonden. Daarom doen we alles wat nodig is om de gegevens van onze klanten optimaal te beschermen. We zijn er dan ook trots op dat we gecertificeerd zijn overeenkomstig ISO 9001:2015 én ISO 27001:2013.

ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagement

Staan voor kwaliteit

ISO 9001:2015 is een internationale norm gericht op het beheersen van processen en het inrichten van een effectief managementsysteem. Webpower voldoet aan de eisen uit deze norm en mag zich ISO-gecertificeerd noemen. Met het onlangs behalen van het ISO 9001:2015 certificaat sluit ons kwaliteitssysteem nu ook aan op ons ISO 27001 managementsysteem voor informatiebeveiliging.

Continu verbeteren

De ISO 9001 norm is gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit vanuit de hele organisatie. Onze processen worden tweemaal per jaar getoetst door middel van audits. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste norm.

ISO 9001:2015 is

 • Continue kwaliteitsverbetering
 • Klanttevredenheid
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Consistente communicatie
 • Continue verbeteren van processen
 • Conformeren aan wet- en regelgeving

ISO 27001:2013 informatiebeveiliging

Veiligheid van uw informatie

Door onze processen en procedures in te richting volgens de ISO 27001 normering bieden wij u de garantie dat uw data in sterke mate wordt beschermd en hiervoor een continu beleid wordt gevoerd.

Webpower voldoet hiermee aan de internationale norm wat betreft de beveiliging van de bedrijfsinformatie die onder ons beheer valt. Wij gaan niet voor half werk maar kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing in het belang van onze klanten.

ISO 27001:2013 is

 • Veiligheid van uw informatie en data
 • Beheersbaarheid van informatie
 • Creëren en waarborgen van vertrouwen inzake informatiebeveiliging
 • Conformeren aan wet- en regelgeving
 • Bewaakt geautoriseerde toegang tot data

We zijn er trots op dat we beide certificeringen hebben. Webpower wil duidelijke procedures om hoge kwaliteit te kunnen bieden en om klantgegevens veilig te kunnen verwerken. De certificeringen tonen aan dat we niet alleen praten, maar ook doen. Voor onze klanten vormen de certificeringen een bevestiging van hun positieve ervaringen met onze diensten.

De certificering voor beide normen is te danken aan ons integrale beheersysteem dat we op basis van internationale normen ontwikkelden. Het systeem bewaakt de kwaliteit en beveiliging van onze diensten en stelt ons in staat om verschillende beveiligingssystemen te gebruiken en te onderhouden.

Bovendien detecteert én verhelpt ons systeem algemene risico’s, bedreigingen en kwetsbaarheden in de ICT-sector. We blijven het systeem continu verbeteren, want daar plukken wij én onze klanten de vruchten van.

We willen met ons platform voor marketingautomatisering de marktleider worden op het gebied van persoonlijke onlinemarketing. Als klantgerichte organisatie zijn we van mening dat alleen de hoogste ICT-normen ons kunnen helpen om dat doel te bereiken. De ISO-certificeringen bevestigen dat we op de goede weg zijn.

 

Lees meer over veiligheid  Lees meer over onze software