Zakendoen in China:

de snelst groeiende onlinemarkt ter wereld

Webpower is onderdeel van DigiDutch en kan je daarom alles bieden wat je nodig hebt om een webwinkel in China te openen.

8 expertises DigiDutch

Verschillende expertises

De Chinese markt is vanwege zijn omvang, de groeiende middenklasse en de grote vraag naar Westerse consumentenproducten en diensten heel aantrekkelijk. Maar hoe benut je al die kansen?

Hoe verkoop je je producten in China? En welke digitale kanalen moet je kiezen? Hoe zorg je voor marketing? En moet je een Chinese merknaam hebben?

Samen 50 jaar ervaring

Webpower is onderdeel van DigiDutch beantwoordt al je vragen wanneer je de overstap naar de Chinese markt wilt maken. Wij zorgen voor een speciale productmanager die woont en werkt in China – hij/zij kent de markt dus van binnenuit!

Heb je iemand nodig die je webwinkel van strategie tot branding moet beheren? Of zoek je iemand die de onlinemarketing, klantenservice of juridische zaken uit handen kan nemen? Als je op zoek bent naar een maatwerkoplossing voor jouw behoeften, ben je bij ons aan het juiste adres.

experience digidutch
200 employees

Wie zijn wij?

DigiDutch is een groep bedrijven die specialistische B2C-webwinkeldiensten aanbiedt in China. We hebben samen 50 jaar ervaring en beschikken over 200 medewerkers. We zetten onze mogelijkheden dan ook graag in om jouw bedrijf te laten groeien op de Chinese markt.

Wat doen we?

DigiDutch biedt je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in grootste onlinemarkt ter wereld.

Op 15 maart 2015 werden we officieel in het zadel geholpen door de Nederlandse minister-president. Ons initiatief wordt bovendien sterk gesteund door het Nederlandse consulaat in Shanghai.

We hebben al meer dan 900 bedrijven geholpen om in China te verkopen

De diensten van DigiDutch

E-commerce-strategie en de markt betreden

Wij bieden e-commerce onderzoek & strategie en services die je helpen de markt in China te betreden. Het doel is het creëren van een sterke, duurzame basis, van waaruit je je positie in China op kunt gaan bouwen.

Optimalisatie van online kanalen en uitvoering

We helpen je groei voor jouw business te realiseren door de juiste inzet van verschillende online kanalen. Dit kan management en strategie voor een webshop omvatten, maar ook logistieke en fulfilment-services.

Branding en online marketing planning

We helpen bij het positioneren van je merk en kunnen een online marketingplan opstellen, specifiek aangepast op jouw branche en product of service.

Online marketing opvolging en klantenservice

Wij brengen jouw online marketing-plan graag in de praktijk op het gebied van zoekmachines, sociale kanalen en CRM. We bieden je ook de juiste tools om je klanten te behouden en te laten converteren.

Het team van DigiDutch

webpower digidutch

We beantwoorden graag je vragen over DigiDutch.

Heb je onze nieuwste whitepaper al gelezen?

De bewezen kracht van marketing automation in de B2B

Elke B2B-organisatie zal herkennen dat sales en marketing steeds meer in elkaar overlopen. Lijnen en verantwoordelijkheden vervagen met één gemeenschappelijk doel: meer (online) conversie.

Download deze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.