Onze software helpt je met relevante marketing: wij verbinden je data, bouwen je database en bieden je de mogelijkheid gepersonaliseerde content te versturen

E-mailmarketing

automated email

“Slimme” nieuwsbrieven en campagnes

Met onze e-mailmarketingsoftware creëer je meerdere campagnes en verstuur je relevante content naar je ontvangers. Houd je contactenlijst gemakkelijk en automatisch up to date.

Verstuur (automatisch) de perfecte follow-up e-mail

Maak “slapers” wakker, moedig ambassadeurs aan, volg kliks op een link op of verwelkom nieuwe klanten door middel van een (geautomatiseerde) welkomstcampagne. Stel jouw perfecte follow-up mail in, die automatisch verzonden wordt. Vergroot open ratio’s en conversie.

Gemakkelijk in gebruik en assistentie van ons support-team

Onze (multi-column) drag & drop editor is één van de meest gebruiksvriendelijke editors. Deze editor geeft je alle creatieve vrijheid die je nodig hebt en al je e-mails zijn automatisch responsive. Een kind kan de was doen. Heb je toch hulp nodig? Ons support-team helpt je graag.

Wij beantwoorden snel elke vraag over het gebruik van onze software.

Marketing automation

Optimaliseer je efficiëntie

Marketing automation verstuurt berichten op basis van een vooraf ingesteld schema, aangepast op elk stadium van de klantreis. Je voorkomt daardoor niet alleen menselijke fouten; je bespaart ook nog eens zeeën van tijd.

Verhoog je conversie met relevante content

Onderzoek heeft aangetoond dat je de gemiddelde bestedingen van een klant kunt verhogen tot 50% als je hen op de juiste manier aanschrijft. Personaliseer je bericht, voeg conditionele content toe en verstuur je boodschap op het juiste tijdstip en via het juiste kanaal.

Automatiseer de lifecycle van een klant

Met Webpower dripcampagnes, kun je (automatisch) informatie naar een ontvanger versturen op het moment dat hij of zij deze informatie nodig heeft. Leads of contacten bevinden zich namelijk in een verschillend stadium van hun interesse in je product. Dripcampagnes bestaan uit een aantal e-mails die automatisch en “druppelsgewijs” worden verzonden. Je deelt informatie gefaseerd met de lezer en houdt hen daardoor enthousiast voor je merk. Een dripcampagne heeft een duidelijk start- en eindpunt.

Vimla Jaggoe Spierziekten

Webpower is ons centrale event-organisatie-platform geworden

Vimla Jaggoe  Communicatiemedewerker Spierziekten Nederland

Sms-marketing

sms-marketing

De voordelen van sms tijdens events, acties en bij verzendingen per post

Sms is een goed middel voor een herinnering of om meer reuring te creëren omtrent je event. Ook is sms handig in te zetten bij verzendingen per post. We voegen tracking intelligence toe aan onze sms’jes, zodat je op de hoogte blijft van alle details.

Snelle routes en aflevering

Webpower verzendt sms alleen via de beste routes en de bekende providers in Europa, Azië en de Verenigde Staten. We garanderen een afleversnelheid van minder dan 6 seconden. We voorzien je van de beste “high performance”-infrastructuur, die geschikt is voor het versturen van grote getalen, in batches én één voor één.

Sms als verrassend kanaal in een omnichannel-benadering

Combineer sms- en e-mailcommunicatie en laat deze kanalen gemakkelijk in elkaar overvloeien. Bekijk welk kanaal (of welke combinatie van kanalen) met meest gewaardeerd wordt door jouw gebruiker.

Happy Webpower customers