Verstuur relevante e-mails, campagnes en transactionele e-mails met de e-mailmarketing software van Webpower.

Download productfolder

E-mailmarketingsoftware

automated email

“Slimme” nieuwsbrieven en campagnes

Met onze e-mailmarketingsoftware creëer je meerdere campagnes en verstuur je relevante content naar je ontvangers. Houd je contactenlijst gemakkelijk en automatisch up to date.

Verstuur (automatisch) de perfecte follow-up e-mail

Maak “slapers” wakker, moedig ambassadeurs aan, volg kliks op een link op of verwelkom nieuwe klanten door middel van een (geautomatiseerde) welkomstcampagne. Stel jouw perfecte follow-up mail in, die automatisch verzonden wordt. Vergroot open ratio’s en conversie.

Gemakkelijk in gebruik en assistentie van ons support-team

Onze (multi-column) drag & drop editor is één van de meest gebruiksvriendelijke editors. Deze editor geeft je alle creatieve vrijheid die je nodig hebt en al je e-mails zijn automatisch responsive. Een kind kan de was doen. Heb je toch hulp nodig? Ons support-team helpt je graag.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een live demo
  Gratis en vrijblijvend.
Download productfolder

Happy Webpower customers

“E-mail marketing is nog steeds één van de goedkoopste manieren voor 1 op 1-communicatie met leads en klanten”

Features van onze e-mailmarketing software

Maak e-mails op zonder HTML-kennis

 

Sleep blokken in je e-mail door onze (multi-column) drag & drop editor, bewerk teksten en beelden en creëer op deze manier gemakkelijk een perfecte e-mail. Iedereen in je organisatie kan het. Wil je content van je website delen in je e-mails? Voeg deze snel en gemakkelijk toe door een RSS-feed. Gebruik templates in overeenstemming met je corporate identity en switch met één klik naar je andere merken.

Individuele relevantie via één e-mail

 

Je hoeft nooit meer verschillende e-mails met vergelijkbare content, maar voor verschillende doelgroepen, op te maken. Verzend een e-mail met dynamische content, die aansluit op de interesse van iedere afzonderlijke ontvanger. Laat verschillende (of juist  minder) content zien op smartphones, tablets, laptops en/of computers.

Integreer de data van je contacten

 

Met Webpower kun je op een flexibele manier een connectie maken met andere platforms, tools of databases. Zo sluiten we naadloos aan op Zapier, een tool die 750+ Web-apps verbindt. Leer je leads en klanten kennen, creëer en verfijn segmenten gebaseerd op verschillende criteria als leeftijd, geslacht, interesse, online gedrag, device en besturingssysteem en “lifetime” e-mailactiviteit. Dit allemaal met je einddoel in gedachte: je contacten binden en conversie verhogen.

Verhoog je conversie door A/B-testen

 

Stop met speculeren en begin met testen. Gebruik split e-mail-tests door twee of meer berichten te creëren (met andere content, een andere onderwerpregel, een ander tijdstip van verzending en wel/geen personalisatie). Verstuur ze naar een klein percentage willekeurige ontvangers. Stuur de e-mail die het beste scoorde daarna naar de rest van je database. Het resultaat van een A/B-test kan verbluffend zijn: verbeteringen van 10 – 30% of zelfs hoger vormen geen uitzondering. Bovendien voorkom je eindeloze discussies over wat nu “de beste e-mail” is: je hebt het nu eenmaal getest!

Analyseer resultaten en verfijn campagnes voor meer krachtige resultaten

 

Analyseer de waarde van je e-mailmarketing campagnes. Gebruik Webpower om resultaten te meten en verbeter je ROI. Bekijk wie een bepaalde landingspagina bezoekt en hoe vaak. Houd het online gedrag van je klanten en leads in de gaten door je conversieratio’s te checken.

E-mailmarketing software

In de snelle wereld van vandaag de dag, moet je op zoek naar nieuwe, originele manieren om klanten te bereiken door de inzet van e-mail. E-mailmarketing moet persoonlijk, op tijd en relevant zijn voor ieder individu. Webpower biedt je de beste tool: wij verbinden je data, bouwen je database en helpen je bij het verzenden van relevante nieuwsbrieven, campagnes en transactionele e-mails (track and trace-codes).

Maak je e-mail op in een paar minuten

Maak je e-mail in een paar minuten op en verstuur deze naar vooraf bepaalde doelgroepen, nadat je uiteraard eerst test-e-mails verstuurd hebt. Verfijn content voor specifieke doelgroepen en maak gebruik van dynamsiche A/B-testen om de betrokkenheid te verhogen. Maak ook gebruik van onze mogelijkheden om externe content als aanbevelingen, reviews of nieuws te integreren. Wij nemen vervolgens de verantwoordelijkheid voor een zo hoog mogelijke deliverability en inbox-placement. Daar heb je geen omkijken meer naar!

Datacentra in Europa

Wij nemen privacy en de veiligheid van onze klantdata erg serieus. Webpower voldoet aan de internationale kwaliteitsstandaarden voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging en is ISO 9001:2015 and ISO 27001:2013 gecertificeerd. De data van onze Europese klanten wordt opgeslagen in Nederland en de data van onze Chinese klanten wordt opgeslagen in China. Elk continent verdient een eigen veilige haven.

Benieuwd? Vraag een persoonlijke demo aan!

Download productfolder

Gedetailleerde lijst van features

  • Automatiseer je customer journeys met de Flow Builder
  • Personalisatie en mobiele weergave via onze editor.
  • Geïntegreerde video in e-mail.
  • Creëer en verfijn doelgroepen op basis van verschillende criteria.
  • Gemakkelijke contentcreatie door het gebruik van RSS.
  • E-mail client (Outlook, G-mail) previews inclusief e-mail apps.
  • Gebruik A/B-testen om opens en kliks te optimaliseren.
  • Priority e-mail voor tijdsgevoelige berichten, bijvoorbeeld transactionele e-mails of systeem-notificaties.
  • Beheer meertalige campagnes.
  • Deliverability & reputatie-management.

Onze software is gemakkelijk in gebruik. Toch hulp nodig?
Ons support-team helpt je graag.

Lees meer over onze diensten

Laat je inspireren!

FrieslandCampina – Webpower platform

Het flexibele (e-mail) marketing-platform van Webpower stelt onze marketeers in staat zelf dynamische e-mails op te maken. We kunnen e-mails daarnaast gemakkelijk personaliseren.

Luc Wong - Digital Innovation Lead