We werken wereldwijd met geweldige partners

Premium Partner

Webpower Adria d.o.o. is een ISO gecertificeerde Premium Partner van Webpower BV. Operationaal vanuit Kroatië en Servië. Het is het eerste regionale bedrijf dat alleen gespecialiseerd is in e-mailmarketing. Naast het aanbieden van de gebruiksvriendelijke Webpower-software voor marketing automation, is één van de unieke voordelen van Webpower Adria de toegewijde en professionele lokale ondersteuning door e-mailmarketingexperts die bedrijven kunnen helpen de ultieme e-mailmarketingresultaten te bereiken.

 

Resellers

NeoSEM is een online marketing-bureau, gespecialiseerd in e-commerce. Ze leveren graag een bijdrage aan het succesvol maken van webshops door meer verkeer aan te trekken, je online merkbewustzijn te verhogen en te werken aan conversie-optimalisatie. NeoSEM is een partner van Webpower.

Point O One helpt klanten om een hoger rendement voor webwinkels in Singapore te genereren. Of je nu een webwinkel hebt, een klantendatabase of content: Point O One zet zich in om de winst uit deze middelen voortdurend verder te optimaliseren.

Bureaus

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, webshops, downloadpagina’s, werken bij websites en campagnepagina’s: als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. We zijn een jong en creatief bureau. Klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Als ondernemer of marketeer wil je altijd meer. Meer zichtbaar, meer leads, meer afspraken. Odiv helpt bedrijven die ambities waar te maken. Van strategie tot uitvoering. Voor startende bedrijven, tot grote bedrijven die simpelweg expertise of extra capaciteit nodig hebben.

FCB Amsterdam weet veranderingen te bewerkstelligen met ideeën die het verschil maken. Dat merken klanten en merken omdat de verschillen duidelijk worden in het rendement en aantal websitebezoekers. De ideeën worden ontwikkeld binnen een driehoekmodel: “Creation”, “Strategy” en “Customer Intelligence”.

Magneds is een van de beste internetbureaus in Nederland. Het bedrijf legt zich vooral toe op loyaliteitscampagnes.

Partout digital native agency helpt al sinds 1998 met succes bedrijven die meer bezoekers, leads, conversies, fans en een uitzonderlijk hoog rendement willen.

Link Design, gevestigd in Amsterdam en Shanghai, is een internationaal ontwerpbureau. Het bedrijf ontwikkelt samen met zijn klanten unieke logo’s, huisstijlen, websites, brochures, presentaties, digitale magazines en nog veel meer.

Logo Cloudselling

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Marketing. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Online Marketing en Marketing Automation realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties. Met onze marketeers hebben we alles in huis om je te helpen bij je vragen. Onze passie, jouw resultaten.

Technologie partners

Zorg dat je e-mail er overal goed uitziet. Litmus tests en meet je e-mailcampagnes, zodat je altijd het beste design gebruikt.

Zapier is een online automation-tool, die je favoriete apps als Gmail, Slack en (meer dan) 750 andere met elkaar verbindt. Je kunt twee of meer apps met elkaar verbinden om terugkerende taken te automatiseren, zonder te moeten coderen of developers te moeten raadplegen voor de integratie. Verplaats informatie tussen je je web-apps gemakkelijk, zodat je je kunt focussen op je meest belangrijke werk. Het is zo gemakkelijk dat iedereen zelf app-workflows kan bouwen binnen een paar klikken.

Triggerbee biedt je alles wat nodig is om een uitgebreid en volledig profiel van je websitebezoekers te ontwikkelen waarmee je ze kunt beoordelen en bedienen, zodat ze uiteindelijk trouwe klanten worden. Ontwikkel bezoekersprofielen, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken, en ontdek hoe betrokken je bezoekers zijn.

Webtrekk is een wereldwijde aanbieder van slimme digitale oplossingen. Het bedrijf biedt klanten mogelijkheden om hun digitale bedrijfsvoering te optimaliseren. De Digital Intelligence Suite van Webtrekk biedt toegang tot statistieken, tests en personalisatieoplossingen.

Viewed is een partner van Webpower waarmee je video eenvoudig kunt integreren in je e-mailmarketingcampagnes. De video wordt in de meeste gevallen automatisch in de e-mail afgespeeld. Met deze video-integratie kun je je e-mailmarketingresultaten verhogen: CTR tot 280%, conversie tot 50% en verbeter je branding en merkbetrokkenheid.

Wil je een partner van Webpower worden?