Webpower zoekt een Financieel Manager

Ben jij een ondernemende financieel manager die samen met ons invulling gaat geven aan de sterke groei en de verdere ontwikkeling van Webpower? Een strateeg en financial die kennis en ervaring heeft in de software en/of ICT dienstverlenende branche en die niet kan wachten die te delen met de rest van het managementteam en de organisatie? Dan zoeken we jou!

Jouw werkweek als Financieel Manager

Jij bent dagelijks bezig om financieel (en organisatorisch) het meeste uit Webpower te halen. Het grootste gedeelte van je tijd focus je op business control en ben jij dé sparringpartner in het directieteam als het gaat over de financiële koers, de investeringen en de managementinformatie van de organisatie.

Je sleutelt aan operationele zaken en duikt zelf in details, zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je dé aanjager van de verdere professionalisering van onze IT, HR en financiële processen. Dit doe je samen met een hecht team, die je coacht en waar je leiding aan geeft.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende financial. Je hecht waarde aan controle, maar tegelijkertijd ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om een organisatie te laten ontwikkelen. Je bent een krachtige leider die samen met een team op zoek gaat naar oplossingen. Jij kunt onze organisatie naar het volgende level brengen.

Verder

  • heb jij ons in korte tijd “in control”;
  • wil je sneller vooruit dan mogelijk is en probeer je dit altijd te realiseren met de mensen om je heen;
  • heb je ervaring met internationale bedrijven én met ICT dienstverlenende organisaties;
  • beschik je over een minimaal HBO-niveau.

Kortom je bent een hands-on duizendpoot en levert op die manier waarde in ons directie- en managementteam.

Wie is Webpower?

Webpower is de grootste internationale e-mail/marketing automationspecialist uit Nederland, met een leidende positie in de Chinese markt. Webpower biedt de juiste services en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter inrichten van salesprocessen.

Webpower biedt één uitgebreid platform: onze klanten bepalen hoe zij het inzetten. Ze kunnen berichten personaliseren en op het juiste moment, via je het juiste kanaal versturen. Onze software kun je inzetten voor geautomatiseerde berichten voor bijvoorbeeld verjaardagen, welkomstcampagnes, abandoned shopping cart e-mails en transactionele berichten. Uitgebreide rapportages bieden inzichten die klanten gebruiken bij het verbeteren van hun marketingaanpak. Klanten waarderen ons om de gebruiksvriendelijke editor, die iedereen in de organisatie in staat stelt eenvoudig en snel mooie e-mails op te stellen, die aansluiten bij de huisstijl van de organisatie.

Sinds de oprichting in 1999 is Webpower uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in Spanje, Duitsland, Nederland, Zweden en China. Sinds 2013 behoort Webpower tot de top 5 van marketing automation specialisten in Europa en is marktleider in China. Webpower bedient toonaangevende klanten waaronder Heineken, Huawei, ANWB, maar ook veel kleinere organisaties.

Hoe solliciteer je?

Herken jij je in bovenstaande neem dan contact met ons op! Stuur dan zo snel mogelijk je cv met een motivatie naar jobs@webpower.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascal Kurvers op telefoonnummer: +31 (0)342 423 262. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Pascal Kurvers

Commercial Director Europe
+31342423262
pascal.kurvers@webpower.nl

LinkedIn