Junior Business Development Manager

Wij zoeken een Junior Business Development Manager (40 uur)

 

Als Junior Business Development Manager zet je je samen met jouw marketing- en salescollega’s in voor het vinden en binden van nieuwe klanten. Je voelt de behoeftes van de klant aan en speelt daar verrassend en creatief op in. Juist zo weet jij telkens weer nieuwe ingangen te vinden. Heb je eenmaal contact gelegd? Dan laat je je contact meteen kennismaken met de ongedwongen en informele cultuur die Webpower biedt. Ook heb je eventueel de ambitie door te groeien naar een buitendienstfunctie als Business Development Manager.

Jij bent niet alleen het visitekaartje van Webpower. Liever nog verbluf je iedereen met je uitstekende gevoel voor organisatie, service, verbinden en klantervaring. Jij stelt de juiste vragen, luistert goed en handelt proactief. Van het eerste contact tot het tekenen van contracten en het inplannen van de werkzaamheden: jij regelt het allemaal en dat doe je méér dan goed.

Wat ga je doen?

 • Je kwalificeert leads die jouw marketingcollega’s aanbieden en biedt deze als opportunity aan aan jouw salescollega’s.
 • Je belt potentiële klanten belt en maakt afspraken voor jouw new business salescollega’s.
 • Je volgt de afspraken op met scherpe, op maat gemaakte offertes.

Welke eigenschappen heb je?

 • Je hebt affiniteit met (e-mail)marketing en marketingtechnologie in het algemeen.
 • Je werkt graag met mensen en maakt makkelijk contact. Je bent communicatief sterk.
 • Je zet altijd weer die extra stap om de klant een tevreden gevoel te geven.
 • Je bent commercieel sterk: kansen zoeken en aangrijpen is je tweede natuur.
 • Je bent enthousiast en vindt het een uitdaging organisaties te verrassen met een aanbod dat perfect bij hun wensen past.
 • Je bent ook vasthoudend, gestructureerd en georganiseerd
 • Je hebt minimaal een hbo-diploma en bent klaar om jezelf de marketingtechnologie eigen te maken.
 • Werkervaring is niet vereist, maar een pré.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij Webpower zet je een mooie stap in de wereld van e-mailmarketing en marketing automation. Omdat de beleving van de klant bij ons voorop staat, maak je veel mensen blij. Dat geeft al veel voldoening, maar natuurlijk is een goede beloning ook belangrijk. Daarom bieden we je een mooi salaris aangevuld met een goede bonusregeling. Werken bij Webpower doe je niet alleen voor het salaris. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf persoonlijk ontwikkelt. We doen er daarom alles aan je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities op basis van jouw eigen ontwikkelplan.

Over Webpower

Webpower is de grootste internationale e-mailspecialist uit Nederland, met een leidende positie in de Chinese markt. Webpower biedt de juiste services en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter inrichten van salesprocessen.

Webpower biedt één uitgebreid platform: onze klanten bepalen hoe zij het inzetten. Ze kunnen berichten personaliseren en op het juiste moment, via je het juiste kanaal versturen. Onze software kun je inzetten voor geautomatiseerde berichten voor bijvoorbeeld verjaardagen, welkomstcampagnes, abandoned shopping cart e-mails en transactionele berichten. Uitgebreide rapportages bieden inzichten die klanten gebruiken bij het verbeteren van hun marketingaanpak. Klanten waarderen ons om de gebruiksvriendelijke editor, die iedereen in de organisatie in staat stelt eenvoudig en snel mooie e-mails op te stellen, die aansluiten bij de huisstijl van de organisatie.

Sinds de oprichting in 1999 is Webpower uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in Spanje, Duitsland, Nederland, Zweden en China. Sinds 2013 behoort Webpower tot de top 5 van marketing automation specialisten in Europa en is marktleider in China. Webpower bedient toonaangevende klanten waaronder Heineken, Huawei, Disney, Vogue en Alibaba.com.

Hoe solliciteer je?

Wil je bij ons aan de slag als Junior Business Development Manager? Stuur dan zo snel mogelijk je cv met een motivatie naar jobs@webpower.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascal Kurvers op telefoonnummer: +31 (0)342 423 262.

Pascal Kurvers

Commercial Director Europe
+31342423262
pascal.kurvers@webpower.nl

LinkedIn