Support medewerker

Hoe krachtig is jouw antwoord op supportvragen?

Net afgestudeerd? Dan zorgen wij ervoor dat je bij ons extra in je kracht gaat staan. Toe aan een volgende stap? Ook dan geven we je dat extra zetje power mee.

Webpower staat voor krachtige marketing automation software. Laat jij onze klanten de Power achter Webpower zien? Als je net afgestudeerd bent, zorgen wij ervoor dat jij extra in je kracht gaat staan, zodat je veel ervaring op kunt doen. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je bij ons lekker doorgroeien. Is dit jouw droomjob daarentegen? Dan blijft ‘ie natuurlijk van jou! Wij zijn benieuwd hoe krachtig jouw antwoord op supportvragen is.

 

Wat ga je doen?

Als supportmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze klanten: van ANWB tot Kras, Terberg Leasing en CharlieTemple. Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen, vastleggen en afhandelen van vragen en incidenten per telefoon en e-mail.

Daarnaast geef je ondersteuning en advies aan klanten die zelfstandig werkzaamheden willen uitvoeren in Webpower. Je houdt daarbij rekening met onze kwaliteits- en efficiëntie normen. Dat is gaaf, want jij levert zo (indirect) belangrijke bijdragen aan de vette campagnes van onze grote klanten.

Je bent een belangrijke spin in het web

Je hebt contact met veel verschillende personen binnen de organisatie, bijvoorbeeld met collega-client Succes Engineers, Projectmanagers (operationele aansturing), de Traffic Manager en Software Engineers (specifieke PHP-vragen) over de voortgang en inhoudelijke uitvoering van het werk. Ook heb je contact met andere collega’s als het marketingteam, bijvoorbeeld over een gebruikerstraining.

Uiteraard is geheimhouding ten aanzien van derden vereist, bijvoorbeeld met betrekking tot alle product-technische specificaties van de producten van Webpower, klantgegevens, prijzen en interne organisatorische zaken. Als supportmedewerker in hart en nieren, weet je dat natuurlijk als geen ander!

Wat wij vragen:

 • je beschikt over een HBO-diploma;
 • je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie (klantenservice medewerk(st)er);
 • je hebt kennis van CSS, HTML, SQL;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (woord & geschrift);
 • je bent enthousiast en neemt initiatief;
 • je bent fulltime beschikbaar (40 uur);
 • je bent analytisch, klantgericht en proactief;
 • je vindt het een uitdaging om de gestelde problemen en behoeften vanuit de klantvragen te analyseren en ownership te nemen in het oplossen van het vraagstuk;
 • je volgt de geldende interne werkprocedures en doet zo nodig/mogelijk verbetervoorstellen;
 • je test zelf vervaardigde opdrachten of die van collega’s op juistheid en volledigheid (first time right, on time, on budget).

Niet onbelangrijk:

 • je verstuurt op donderdag de kippeling-mail naar alle collega’s en proeft graag een nieuw speciaalbiertje op vrijdagmiddag.

Wat wij bieden:

 • fulltime functie van 40 uur;
 • marktconform salaris;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • enthousiaste, ambitieuze en intelligente collega’s;
 • prettige open werkomgeving binnen een - nog steeds - groeiende organisatie.

Over ons

Webpower viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. We zijn een gerenommeerde marketing automation-specialist met kantoren door heel Europa. Webpower biedt de juiste diensten en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter inrichten van salesprocessen. Onze missie? Elke dialoog relevant maken, door het (hyper)personaliseren van berichten en door deze op het juiste moment, via het juiste kanaal te versturen.

De nieuwste functionaliteit, de Flow Builder, gericht op het automatiseren en hergebruiken van customer journeys, leverde in korte tijd indrukwekkende resultaten op. We bedienen toonaangevende klanten als ANWB, Jaarbeurs, Spierziekten Nederland, Kras en Mijndomein, maar zijn ook schaalbaar in te zetten voor kleinere organisaties. Onze gewaardeerde supportafdeling en product-consultants assisteren in het gebruik van de software en inspireren met next steps in marketing automation.

Hoe solliciteer je?

Wil je bij ons aan de slag als supportmedewerker? Stuur dan zo snel mogelijk je cv met een motivatie naar jobs@webpower.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Fleddérus op telefoonnummer: +31 857 739 990, optie 2.

Erik Fleddérus

Project manager
+31 857 739 990
erik.fledderus@webpower.nl

LinkedIn

Heb je onze nieuwste whitepaper al gelezen?

De bewezen kracht van marketing automation in de B2B

Elke B2B-organisatie zal herkennen dat sales en marketing steeds meer in elkaar overlopen. Lijnen en verantwoordelijkheden vervagen met één gemeenschappelijk doel: meer (online) conversie.

Download deze whitepaper

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.